MUŞ BULANIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Revize Dönemi Başvuruları ve Yapılacaklar

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı 2018-2019 çağrı döneminde revize başvurusu yapılan 6.166 projenin değerlendirme süreci sonrasında 1.426 projenin desteklenmesi uygun bulunmuştur. Sonuçlar, Başvuru ve Sonuç Sistemi?ne giriş yapılarak öğrenilebilecektir.

Sözleşme aşamasından önce projeleri hakkında desteklenme kararı verilen  yürütücülerin e-imzalarını temin etmiş olmaları önem arz etmektedir.

Program kapsamında desteklenmesine karar verilen projelerin elektronik ortamda e-imza ile imzalanma süreci 06/05/2019 - 26/05/2019 tarihleri arasında yapılabilecektir. 26 Mayıs 2019 saat 23.59?a kadar yürütücülerin, okul müdürlerinin ve İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin sözleşmelerini e-imza ile imzalamış olmaları gerekmektedir. Aksi durumda sözleşme imzalanmamış olup, destek aktarımı gerçekleştirilmeyecektir. Sözleşme sürecinin, https://bilimiz.tubitak.gov.tr adresi üzerinden yürütücü bilgileri ile sisteme giriş yapıldıktan sonra "Sözleşme için elektronik imza sürecini başlat" butonu tıklanarak başlatılması gerekmektedir.
Proje yürütücüleri, okul Müdürleri ve İl/İlçe Milli Eğitim Müdürleri için hazırlanan yardım dokümanına erişmek için tıklayınız.

Bilim Fuarları Mayıs-Haziran ve Eylül-Ekim-Kasım ayları ve eğitim-öğretimin devam ettiği günler içinde yapılabilecektir. ?İl temsilcisi değerlendirme raporunda? yer alan alt projelerden  ?fuarda sergilenmesi uygundur? olarak belirtilen alt projelerin tümü sergilenmek zorundadır.

Proje sözleşmesi imzalanmadan önce sisteme giriş yapılarak yeni fuar tarihlerinin güncellenmesi gerekmektedir. Fuar tarihleri https://bilimiz.tubitak.gov.tr/ sayfası üzerinden giriş yapılarak 12 Mayıs 2019 saat 23.59?a kadar güncellenebilir. Bu tarihten sonra fuar tarihlerinin güncellenmesine izin verilmeyecektir.

Desteklenen projeler sözleşmelerin imzalanmasının ardından https://bilimiz.tubitak.gov.tr/ adresinden ?Fuar Tarihleri? bölümünden görülebilecektir.

Zafer Mahallesi 49500 Bulanık / MUŞ - 0436 311 20 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.