MUŞ BULANIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022- Merkezi sınav öğrenci bilgileri ve sınav tedbir hizmetleri

üst yazı için tıklayınız.

 

2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, bu yıl ilk defa görme yetersizliği olan öğrenciler için "sesli betimleme" kullanılarak düzenlenmiş ve işitme yetersizliği olan öğrenciler için ise "işaret dili" kullanılarak düzenlenmiş olup, ihtiyacı olan öğrencilerimizin erişimine sunulmuştur.

Görme yetersizliği olan öğrenciler için hazırlanan, 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun sesli betimleme kullanılarak düzenlenmiş hali için tıklayınız.

İşitme yetersizliği olan öğrenciler için hazırlanan, 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun işaret dili kullanılarak düzenlenmiş hali için tıklayınız.

Zafer Mahallesi 49500 Bulanık / MUŞ - 0436 311 20 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.