MUŞ BULANIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı Yapıldı

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı Yapıldı

            18 Eylül 2017 tarihinde başlayan yeni Eğitim Öğretim yılında  ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur içinde bir Eğitim Öğretim yılı geçirmesi için önem arz eden 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürleri Toplantısı Sayın Kaymakamımız Hacı Arslan UZAN Başkanlığı’nda okul müdürleri ve müdür yetkili öğretmenleriyle yapıldı.

Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Sayın Kaymakamımız Hacı Arslan UZAN İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Deniz EDİP, Şube Müdürlerimiz, Metin ARAL, Yalçın TUNÇEL ve Murat AYGÜR’ de katıldı.

Sayın UZAN ; 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması dileği ile sözlerine başlayarak İlçemize yeni atanan öğretmenlerimize misafirperverliğinizi göstererek onlara rehberlik edip ilçemizin güzel yönlerinden bahsederek mesleklerine motive etmelisiniz.Arkadaşlar idealist ve kaliteli bireyler yetiştirmeyi hedeflemek,vizyoner ve rehberlik aşamasında öğrencilerimize örnek davranışlarda bulunmalıyız.Okullarımızda bazı eksiklikler olabilir ekip çalışmasıyla bunları kısa sürede çözeceğiz ne olursa olsun eğitim kalitesinden ödün vermemeliyiz.Öğrencilerimize sihirli dokunuşlarla eğitim seviyesini arttırarak velilerimizle irtibat halinde olarak şeffaf ve esnek olmalıyız.

Bölgemizin kanayan yarası olarak gördüğümüz terörle mücadelede öğrencilerimizi bilinçlendirerek devletimizin şefkatini, merhametini ve gücünü empoze ederek uyuşturucu ile mücadele konusunda da bilinçlendirmeliyiz. Her iki konuda güvenlik güçleriyle irtibat halinde olmalıyız.Kılık kıyafet yönetmeliğine dikkat edilmesi ve çalışma saatlerinede riayet edip uymayanları uyaralım dedi.

Okul çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri konusunda da değerlendirmelerde bulunan Sayın Kaymakamımız, yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen, öğrenci ve velilere huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmeleri temennilerini iletti.

     

 

            Toplantı katılımcıların sorun ve taleplerinin dinlenmesi ile sona erdi.

 

19-09-201719-09-201719-09-201719-09-2017

Zafer Mahallesi 49500 Bulanık / MUŞ - 0436 311 20 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.