MUŞ BULANIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

11/02/2017 Tarihli MTSA Sınavında Görevli Öğretmen / İdareci Listesi

11/02/2017 Tarihli MTSA Sınavında Görevli Öğretmen / İdareci Listesi

Liste için tıklayınız

 

AÇIKLAMALAR: Görevlilerin sınav saatinden en az 1 saat önce, Görev Kartları (Kişisel MEBBİS >> Sınav İşlemleri Modülü >> Sınav Görevlerim den çıktıları alınacaktır,alamayanların Müdürlüğümüze gelmesi gerekmektedir.) ile birlikte görev yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Görev yerine geç gelenler veya hiç gelmeyenler için tutanak tutulacak olup görev verilmeyecek ve 1 yıl süre ile görev verilmeme cezası alacaktır.

ÖNEMLİ: 1 ) Sınavda görev alacak öğretmen ve idarecilerin MEBBİS Kişisel Bilgiler Modülünden bilgilerini kontrol etmeleri (İletişim IBAN v.b) eksik veya yanlış bilgilerini ivedilikle düzeltmeleri aksi takdirde sınavda görev alsalar bile sınav görev ücretleri bakanlıkça MEBBİS´deki bilgiler doğrultusunda hesaplarına yatırılacağından Müdürlüğümüzce herhangi bir işlem veya ödeme yapılmayacaktır. (Ödeme tarihi için Müdürlüğümüzün aranmaması rica olunur. Ödemeler Bakanlık tarafından Türkiye geneli yapılmakta olup, ödeme tarihi tarafımıza bildirilmemektedir.)

 

Sınav Tarihi: 11/02/2017

Sınav Saati: 14:00

Görev yerinde olunması gereken saat: 13:00


Merkezi Sistem Sınavları Yönergesi

Zafer Mahallesi 49500 Bulanık / MUŞ - 0436 311 20 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.